Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

...még több ismert ember bölcsessége 1.rész...

2011.03.18

Gondolj arra, hogy a boldogság nem attól függ, hogy ki, vagy mi vagy; pusztán attól függ, hogy te mit gondolsz magadról.

- Dale Carnegie

 

Minden bonyolult problémára létezik egyszerű, könnyen érthető, téves megoldás.

- H. L. Mencken

 

Egy ember számára semmi sem lehetetlen - ha nem neki kell megcsinálnia.

- A.H. Weiler

 

Orvosként néha nagyon nehéz a pácienseim helyzetével azonosulnom. Például, egy öreg néni arról panaszkodik, hogy ébredés után merev minden tagja. Számomra ez egy kiváló nap kezdete!

- Rob Laramee

 

Ha mindenki egyformán gondolkodik, akkor senki sem gondolkodik igazán.

- George Patton tábornok

 

Bush elnök nem nyilatkozik Schwarzeneggerrel kapcsolatban. Természetesen azért, mert nem tudja kimondani a nevét.

- David Letterman

 

Tudják ki fogja a legjobban sajnálni, ha Arnold Schwarzeneggert megválasztják kormányzónak? A halálra ítéltek. Gondolják el, várnak a kivégzésre, csörög a telefon, - a kormányzó az - azt gondolják, megkegyelmez, erre ezt hallják: "Hasta la vista, baby."

- Jay Leno

 

Romantikus szerelem az, amikor vágysz valakire.

Igazi szerelem az, amikor vágysz valaki pénzére.

- Margaret Anderson

 

A szex kedvéért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoró miatt.

- Jeff Foxworthy

 

Ne örülj nagyon az adócsökkentésnek. Ez olyan, mintha egy rabló pénzt adna vissza neked taxira.

- Arnold Glasow

 

Ahogy azt már hallhatták, az USA segít az iraki alkotmány megalkotásában. Miért nem adjuk nekik a miénket? Gondolják csak el: nagyon okos emberek írták, az USA-t több, mint 200 éven át szolgálta, és mi már úgysem használjuk.

- Jay Leno

 

Valaki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz? Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna: "Hé, a porschés Billel feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű Dave-vel?"

- Nick Diapolo

 

A New England Journal of Medicine beszámolója szerint 10-ből 9 orvos egyetért abban, hogy 10-ből 1 orvos idióta.

- Jay Leno

 

A "mindig" és a "soha" az a két szó, amikre mindig emlékezz, de soha sem használd.

- Wendell Johnson

 

Az a sztereotípia, hogy a nők gyengébbek matematikából, sajnálatos módon igaz. El sem tudom mondani, hányszor próbáltam beszédbe elegyedni egy csinos lánnyal rámutatva, hogy a telefonszámom egyben egy prímszám is, de még egyiket se sikerült hazavinnem.

- Brad Hamer

 

A Nyugat-nílusi vírus ezen a nyáron fertőzött először Dél-Karolinában, szúnyogcsípés által. Ez az eset felriasztotta a kaliforniai egészségügyi hatóságokat. A betegség az agysejtek pusztulását és levertséget okoz, ami azt jelenti, hogy évekig észrevehetetlen Los Angelesben.

- Argus Hamilton

 

Egy új, vad, női Terminatorunk van. Nem igazi ember, mesterséges alkatrészekből áll - tisztára mint Cher. Ne mondják meg neki, hogy ezt én mondtam!

- Arnold Schwarzenegger

 

A kormányzat szerint a 20 dolláros bankjegy következő ősszel ráncfelvarráson esik át, új színeket és biztonsági funkciókat kap. És a gazdasági helyzetre tekintettel a huszas onnantól csak tízet ér.

- Jim Barach

 

Ma olyan meleg volt, hogy csak azért mentem el egy pénzkiadó automatához, hogy a nyakamon érezzem egy pisztolycső hűvösségét.

- David Letterman

 

A hírek szerint az angol trónörökös, Charles herceg saját férfi ruházati kollekciót dob piacra. Nyilvánvalóan Charles herceg modelljeit ezzel a szlogennel fogják reklámozni: "munkaruhák olyan férfiaknak, akik még sosem dolgoztak."

- Conan O'Brien

 

Arnold Schwarzenegger megpályázza Kalifornia állam kormányzói székét. Az a csodálatos, hogy az egyik tanácsadója szerint még őket is sokkolta a döntés. Nem is számítottak rá. Ki hitte volna, hogy Arnold ilyen jó színész?

- Jay Leno

 

Legyél kedves az emberekkel, amikor felfelé mész, találkozhatsz velük lefelé is.

- Wilson Mizner

 

Lehet, hogy Benjamin Franklin fedezte fel az elektromosságot - de az az ember kereste a pénzt, aki feltalálta a villanyórát.

- Earl Warren

 

Azt hiszem, a fiatalok számára a történelemtanári állás a legbiztonságosabb, mert ahogy telik az idő, egyre több a tanítani való.

- Bill Muse

 

Azt mondják, Halle Berry következő filmjében egy fegyencet játszik és a film tartalmaz egy zuhanyzós jelenetet. A film címe: "Minden idők legjobb filmje."

- Conan O'Brien

 

Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz.

- Jay Leno

 

Hogy jó főnök lehessek, a kulcsfontosságú dolog az, hogy távol tartsam azokat az embereket akik gyűlölnek, azoktól az emberektől, akik még nem döntöttek.

- Casey Stengel

 

A férfiak mindig erős nőnek neveznek. Utálom ezt hallani, mert azt jelenti, hogy lehetek én felül egész éjjel.

- Jennifer Fairbanks

 

Két fegyverem van: a lábam, a kezem és az eszem.

(Az Atlanta Falcons hátvédje, sikerének titkáról)

- Michael Vick

 

Anna Kurnyikova bejelentette, hogy hátfájása miatt nem indul Wimbledonban. A furcsa ebben az, hogy a wimbledoni győzelmi esélyei egy cseppet sem romlottak ezáltal.

- Conan O'Brien

 

Ha szeretsz valamit, engedd szabadon. Ezt szoktam mondani, amikor a feleségem a szellentéseimet emlegeti.

- Scott E. Frank

 

A barátnőm kicsit furcsa. Megkérdezte tőlem: "Ha megtudhatnád, hogyan, és mikor fogsz meghalni, szeretnéd tudni?" Azt feleltem: "Nem". Erre ő: "Jól van, akkor felejtsd el."

- Steven Wright

 

Egyik nap láttam egy pólót, ezzel a felirattal: "Nem vagyok meleg, de a barátom az." Az emberek nevettek rajta, de én nem találtam viccesnek, így szóltam a barátnőmnek, hogy vegye le.

- Arj Barker

 

A hópehely a természet egyik legtörékenyebb dolga, de nézd meg mit történik, ha sokat egybe gyúrsz belőle.

- Vista M. Kelly

smiley-38.jpg

A cenzorok azt csinálják, amit csak az elmebetegek tesznek: összekeverik a valóságot a képzelettel.

- David Cronenberg

 

Néhanapján úgy érzem, az egész világ ellenem van, de mélyen, legbelül azért tudom, hogy ez nem így van. Néhány kisebb ország semleges.

 

- Robert Orben

 

Texasban egy hónapon belül kétszer is letartóztattak egy férfit, mert nyilvános helyen maszturbált. Nem meglepő, hogy a férfi nem kért ügyvédet, mert állítása szerint egyedül is boldogul.

- Conan O'Brien

 

A mítosz egy olyan vallás, amelyben már senki sem hisz.

- James Feibleman

 

Addig nem érdekel, mit írnak rólam, amíg nem az igazat írják.

- Dorothy Parker

 

Gyerekkorunkban minden másként volt még. Második osztályban a tanár bejött és egy előadást tartott a dohányzás hátrányairól. Aztán átmentünk gyakorlat órára és hamutartót csináltunk Anyák napjára.

- Paul Clay

 

Michael Jackson mankókkal érkezett meg Londonba, miután eltörte a lábát egy "gyakori háztartási balesetben" Neverland Ranch-ben. "Bárkivel előfordulhat" - mondta Jackson egy riporternek. "Liz Taylor és én a lámámat kergettük az elefántember csontváza körül, amikor elbotlottam a köpenyemben."

- Jimmy Fallon

 

Minden idős emberben ott lakozik egy fiatal is - és csodálkozik, hogy mi a pokol történt.

- Cora Harvey Armstrong

 

Jobb szeretnék egy német zászlóaljat magam előtt, mint egy franciát a hátam mögött.

- George S. Patton

 

A házasságok az égben köttetnek. Ott, ahol a viharok, a villámok, a tornádók és a jégesők is keletkeznek.

- Mae West

 

Egy csomó ember biztat arra, hogy hagyjak fel a színészettel és induljak a kormányzóságért. Azt hiszem, ezek túlnyomórészt filmkritikusok.

- Arnold Schwarzenegger

 

Egy ausztrál nő a férje hamvait belerakatta a mell implantátumába. Hú, képzelem hány pasi kérte a temetésen, hogy láthassa az elhunytat.

- Jay Leno

 

Boldogságért nem lehet pénzt venni

- Bob Hope

 

Háborúba menni Franciaország nélkül olyan, mint szarvasvadászatra menni tangóharmonika nélkül.

- Norman Schwartzkopf

 

A hírek szerint John Travolta gondolkodik azon, hogy szerepet vállal a "Háború a Földön" folytatásában. Vagy, hogy időt spóroljon - mondta Travolta - talán eléget 40 millió dollárt.

- Conan O'Brien

 

A különbség egy hegedű és egy brácsa között az, hogy a brácsa tovább ég.

- Victor Borge

 

Snoop Dogg, a rapper bejelentette, hogy nem szív több marihuánát. Ennek eredményeképpen Snoop Dog most napi 16 óra szabadidővel rendelkezik.

- Conan O'Brien

 

A hétvégén nyitotta meg kapuit New Yorkban a Szexmúzeum. A jelentések szerint a nők órákat töltöttek el benne, míg a férfiak csak bementek és pár perc után már jöttek is ki.

- Conan O'Brien

 

Manilában egy férfi megölt egy másikat, mert az hamisan énekelt egy karaoke bárban. Egy kapcsolódó hír szerint a Backstreet Boys lemondta manilai koncertjét.

- Conan O'Brien

 

Van egy széles körben terjedő mítosz arról, hogy az embereket a szüleik világosítják fel a szexről. Apámmal a kapcsolatom majdnem megszakadt, amikor megpróbált megtanítani autót vezetni. El se tudom képzelni, mi történt volna, ha bármit is tanított volna a szexszel kapcsolatban.

- Bob Smith

 

Óvatos vezető: aki minden irányban szétnéz, mielőtt átmenne a piroson.

- Ralph Marterie

 

Nem félek a repüléstől. A lezuhanástól félek.

(Repülési fóbiájáról szólva).

- Billy Bob Thornton

 

George W. Bush azt nyilatkozta, hogy naponta 60-90 percet tölt testedzéssel. Azt is mondta, hogy azért tornázik, mert az kitisztítja az agyát. Néha egy kicsit túlságosan is.

- Jay Leno

 

Ha azt gondolod, meg tudod csinálni vagy ha azt, hogy nem vagy képes rá - mindkét esetben igazad van.

 - Henry Ford

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1123, bp, Törpe utca 30.

(Koós Krisztián, 2012.03.29 13:25)

khm khm